OptiCell SOFT - Helautomatiske statiske luftmadrasser

OptiCell-madrassens innovative design, der cellene og trekket harmonerer for å operere i samsvar med prinsippet om nedsenking og omsluttelse (Immersion and Envelopment), sikrer enestående trykkavlastning og optimal komfort.
Oppdag våre madrasser, skapt for å møte de høye standardene innen helsevesenet, og nyt fordelene av avansert teknologi og design for en bedre søvnopplevelse.

• Over-, hybrid- og kombinasjonsmadrass
• Fullautomatisk tilpasning av lufttrykk
• Bra valg som standardmadrass, statisk trykk

OptiCell Soft Plus
Overmadrass med god trykkavlastning

OptiCell SOFT PLUS er en statisk trykkavlastende overmadrass utviklet som et forebyggende og behandlende hjelpemiddel ved behandling av trykksår opptil og med kategori 3. Den plasseres enkelt oppå en skummadrass, for eksempel en av Järvens Health Cares standardmadrasser.

Med et slitesterkt OptiTex™ trekk og en CPR-ventil for akutte situasjoner, gir OptiCell Soft Plus en trygg løsning. Madrassens celler og trekk samarbeider for å gi en Low Air Loss-funksjon samtidig som trekket er helt vanntett. 

OptiCell Soft PRO
Kombinasjonsmadrass med høy komfort

OptiCell 2 PRO er en helautomatisk erstatningsmadrass med integrert skumkjerne som plasseres direkte på sengen. Den er utviklet som et forebyggende og behandlende hjelpemiddel ved behandling av trykksår opp til og med kategori 3.

Madrassen leveres med et slitesterkt OptiTex™ trekk og CPR-ventil for akutte situasjoner. Den medfølgende pumpen er enkel å bruke og justerer automatisk seg selv etter brukerens vekt, lengde, posisjon, bevegelser og stilling i sengen.
Et godt valg for daglig pleie av pasienter med risiko for trykksår.

OptiCell Gentle
Kombinasjonsmadrass for høyrisikopasienter

OptiCell Gentle er et statisk luftmadrassystem med integrert skumkjerne som brukes for smerte- og høyrisikopasienter, samt ved behandling av trykksår opp til og med kategori 4.

Madrassen har en høyde på 18 cm og leveres med et avtagbart sveist hygienetrekk med dryppbeskyttelse. De 13 cm høye cellene er lett utskiftbare. Madrassystemet har celler og trekk som sammen gir en Low Air Loss-funksjon for å redusere risikoen for hudmaceration, samtidig som trekket er helt vanntett.

OptiCell Air1
Lydløs hybridmadrass med ekstra lavt trykk

Air1 med TruePressure er en avansert hybridmadrass utformet for å møte høye standarder innen helsevesenet og brukernes behov. Med sine sammenkoblede, skumfrie luftceller har Air1 ekstra lavt mottrykk, noe som gir svært god trykkavlastning samtidig som den gir høy komfort. OptiCell Air1 er helt lydløs da den mangler elektrisk pumpe.

Oppdag hva den innovative Air1 kan bety for forebyggende behandling av trykksår.