OptiCell SERIE 2 - Alternerende med god trykkavlastning.

OptiCell-madrassens innovative design, der cellene og trekket harmonerer for å operere i samsvar med prinsippet om nedsenking og omsluttelse (Immersion and Envelopment), sikrer enestående trykkavlastning og optimal komfort.
Oppdag våre madrasser, skapt for å møte de høye standardene innen helsevesenet, og nyt fordelene av avansert teknologi og design for en bedre søvnopplevelse.

• Over-, hybrid- og kombinasjonsmadrass
• Kan gi statisk og alternerende trykk
• Fullautomatisk tilpasning av lufttrykk
• Bra valg som standardmadrass, alternerende trykk

OptiCell 2 NX V2
Vekslende overmadrass med god trykkavlastning.

OptiCell 2 NX er en alternerende og trykkavlastende overmadrass utviklet som et forebyggende og behandlende hjelpemiddel ved behandling av trykksår opptil og med kategori 3.
Madrassen er en overmadrass som plasseres på en skummadrass av god kvalitet. Vi anbefaler en av Järven Health Cares Melissa- eller Lentexmadrasser.

Den medfølgende pumpen, som både kan gi statisk og alternerende trykk, er enkel å bruke og justerer automatisk seg selv etter brukerens vekt, lengde, posisjon, bevegelser og stilling i sengen.

OptiCell 2 PRO V2
Kombinasjonsmadrass med vekseltrykk

OptiCell 2 PRO er en alternerende, helautomatisk kombinasjonsmadrass med vekseltrykksfunksjon som plasseres direkte på sengen. Den er utviklet som et forebyggende og behandlende hjelpemiddel ved behandling av trykksår opp til og med kategori 3.

Den medfølgende pumpen, som både kan gi statisk og alternerende trykk, er enkel å bruke og justerer automatisk seg selv etter brukerens vekt, lengde, posisjon, bevegelser og stilling i sengen.
Et godt valg for daglig pleie av pasienter med risiko for trykksår.

OptiCell Air1 S
Innovative Air1 med helautomatisk pumpe OC20

Ved å kombinere vår innovative hybridmadrass Air1 med den helautomatiske OC20-pumpen, oppnår du en madrass med høy komfort og alternerende lavt trykk for god trykkavlastning.

OC20 er en pålitelig luftpumpe som gir muligheten for en vekslende hybridmadrass, samtidig som du kan være sikker på at luftcellene opprettholder ett korrekt trykk.