OptiCell - Avanserte Luftmadrasser for Effektiv Pasientomsorg

OptiCell er din pålitelige leverandør av avanserte, brukervennlige luftmadrassystem designet for å optimalisere omsorgen innen helsevesenet. 

Utforsk våre tre unike serier: SMART, SERIE 2 og Soft. Hver serie inneholder tre forskjellige arbeidsmetoder – vekslende, statisk og hybrid. Uansett hva du velger får du pålitelige luftmadrasser som bruker prinsippet om ’fordypning og omsluttelse’ (se nedanfor). Madrasser som är skreddersydd for å møte ulike krav og forbedre pasientopplevelsen.

Utforsk vår brede produktportefølje for å finne den perfekte løsningen for dine behov innen helseomsorg allerede i dag.

Gjennomtenkt design og teknologi

Fordypning og omsluttelse

Dyp forståelse og implementering av prinsippene om fordypning og omsluttelse er vesentlig for å effektivt håndtere og behandle trykksår. Ved å fokusere på disse to avgjørende prinsippene skapes en støtteflate som jevnt fordeler vekten, og gir en behagelig og helhetlig omsorgsopplevelse .

Fordypning

Immersion as a part of treatment of pressure ulcers.

Fordypning er en avgjørende faktor innen omsorg og trykkavlastning. Denne metoden innebærer at kroppen synker ned i støtteflaten, og vevet tilpasser seg omgivelsene. Dette prinsippet bidrar til jevn fordeling av kroppsvekten og reduserer trykket på spesifikke områder. Innen helseomsorgen spiller fordypning en essensiell rolle for å forebygge trykksår og gi pasienter en komfortabel og støttende opplevelse. Ved å forstå og implementere fordypningsprinsippet kan helsepersonell sikre effektiv trykkavlastning og dermed forbedre pasientens generelle velvære.

Omsluttelse

Envelopment as a part of treatment of pressure ulcers.

Omsluttelse er en nøkkelkomponent innen omsorg og trykkavlastning. Denne tilnærmingen innebærer at kroppen omgis eller omsluttes av støttematerialet, og vevet tilpasses deretter. Dette prinsippet bidrar til å skape en støttende omgivelse rundt kroppen, jevnt fordeler vekten og reduserer trykket på spesifikke områder. Innen helseomsorgen spiller omsluttelse en essensiell rolle for å muligens forebygge trykksår og potensielt gi pasienter en behagelig og støttende opplevelse. Ved å implementere prinsippet om omsluttelse kan det være mulig å oppnå effektiv trykkavlastning, som bidrar til å forbedre pasientens generelle velvære