Posisjonering for
verdighet og støtte

Pasienter som opplever utfordringer med å sitte eller ligge på en trygg, verdig og komfortabel måte, kan dra nytte av våre posisjonshjelpemidler. Utforsk vårt varierte utvalg av nøye utvalgte produkter designet for å gi optimal støtte og avlastning.

Vi forstår viktigheten av å tilby en støttende og avlastende løsning som ikke bare opprettholder pasientens verdighet, men også bidrar til deres totale velvære. Vårt nøye utvalgte utvalg av posisjonshjelpemidler er designet med tanke på pasientens unike behov. Enten det er utfordringer knyttet til mobilitet, trykkavlastning eller generell komfort, har vi flere produkter tilgjengelige for å imøtekomme ulike situasjoner.
Utforsk vårt sortiment av posisjonshjelpemidler som prioriterer pasientens velvære.

Schampiputen
Gjør det lettere å sitte på sengekanten

Mange pasienter med angst/pustebesvær opplever også lettelse når de får lov til å sitte oppreist en stund, spesielt de med lungesykdommer som astma og KOLS, eller pasienter med hjertesvikt. Schampiputen gir støtte ved mating, på- og avkledning, samt annen omsorg.
Den bidrar også ofte positivt til trykksårforebygging ved å utvide posisjonsalternativene.

P361CA/Viscoflex + Sittdyna
Sittepute for di som tilbringer mye tid sittende

Opplev komfort med vår anatomisk formede sittedyne i viskoelastisk memoryskum. Den er designet for å effektivt redusere mottrykket på utsatte områder ved å tilpasse seg kroppens form.
Vi tilbyr flere modeller og størrelser som passer for pasienter med økt risiko for trykksår.
Ta vare på pasientenes velvære – Velg vår sittedyne for optimal støtte og forebygging. Utforsk vårt utvalg i dag!

Se historien om Schampiputen

Järven Kilpute
For posisjonering og avlastning

Utforsk Järven Health Care Kilkuddar for en effektiv løsning som bidrar til å posisjonere og avlaste brukeren, med mål om å redusere risikoen for trykksår. Disse kilformede putene er også anvendelige som sidestøtte eller for justering av hode- og fotenden.
Laget med slitesterkt, væskeavstøtende PU-vev, finnes Kilkuddar i flere størrelser for å imøtekomme ulike behov.
Invester i omsorg og velvære med Kilputen fra Järven Health Care.

Järven Høydepute
Reduserer risikoen for kompartmentsyndrom

Når en pasient er i en stillesittende og/eller liggende stilling, kan de utvikle såkalte kompartmentsymptomer, noe som ofte fører til intens smerte og noen ganger nedsatt følelse i det berørte området. Järven Health Care Höglägeskudde er designet som et hjelpemiddel for å redusere hevelser og dermed gi lindring fra smerter i leggen og foten.
Opplev økt komfort med Järven Health Care Höglägeskudde.

Jasmin Sengesidebeskyttelse
Skap en tryggere omsorgsplass

Opplev tryggere omsorgsplass med Jasmin sengesidebeskyttelse. Enkelt plassert på sengesiden reduserer den risikoen for slag, skraper og klemskader, og utgjør en viktig komponent i sykehussengens sikkerhetsutstyr. For ekstra sikkerhet anbefales en modell med kappe, spesielt for pasienter som kan risikere å få hendene klemt under sengesiden.
Laget av et hudvennlig PU-materiale gir den komfort og trygghet for en moderne omsorgsplass.

Du kan også være interessert i

LENTEX hygienemadrasser
Madrasser med ekstremt fleksibelt hygienetrekk

Melissa helsemadrasser
Pleiemadrasser for daglig bruk